INBIT AG își propune ca toate construcțiile realizate să asigure funcționalitate sporită, să fie durabile și eficiente, pentru a oferi maximum de confort și siguranță.

INBIT AG este o companie 100% românească, având capital integral privat și este activă pe piața de construcții, amenajări și instalații din Iași și zona Moldovei, începând din 1992.

Echipa a evoluat continuu, fiind formată din experți în măsură să execute prompt proiecte complexe.

Peste 100 de specialiști temeinic pregătiți dezvoltă și pun în funcțiune soluții durabile, fiind ghidați de dorința că tot ce construiesc să dăinuie.

INBIT AG lucrează cu responsabilitate. Conform planului, fără compromisuri, cu respect pentru timpul beneficiarului.

INBIT AG lucrează corect, coerent, calculat.
Așa cum este firesc.

VIZIUNE

Lucrările realizate inteligent sunt efectuate ținând cont de necesitățile reale ale beneficiarilor. Astfel, spațiile sunt transformate în habitate sigure, optime pentru desfășurarea activităților specifice.

VALORI

EFICIENȚĂ

Eficiență în fiecare fază a proiectului. INBIT AG demonstrează eficiență operațională printr-o bună administrare a resurselor, o excelentă optimizare a costurilor și iscusință în implementare.

RESPONSABILITATE

Responsabilitate completă. INBIT AG își asumă integral răspunderea pentru lucrările executate. Beneficiarul are întotdeauna garanția calității, a lucrului făcut să reziste, conform normelor aferente.

RESPECT

Respect pentru echipă, pentru beneficiar, pentru natură. INBIT AG prețuiește munca echipei, dezvoltă soluții care corespund așteptărilor și finalizează proiectele la termenul convenit.

Andrei Târnovanu

CEO Inbit AG

La INBIT AG, materializăm idei precise în construcții trainice și spații perfect viabile. Pentru orice tip de activitate.

Suntem o echipă bine sudată, care onorează fiecare angajament la timp, cu maximum de implicare și de seriozitate. Investim constant în oameni și tehnologie, pentru ca toate proiectele semnate INBIT AG să poarte amprenta calității.

Acesta este modul în care lucrăm și care ne-a adus recunoaștere încă din 1992. Pentru că ne place să construim responsabil.

INBIT AG va fi mereu partenerul pe care se pot baza: corect, capabil, cu forță constructivă.